Güzel Haberleri Özlemedik mi?

Bu yaz Merkür geri hareketini atlattık, aynı zamanda 2 aydır devam eden Mars geri hareketinin de son günlerini yaşıyoruz. Uranüs ve Mars arasındaki olumsuz açı bizi ve ülkemizi zorlamaya devam etse de bu Dolunay hepimize ilaç gibi gelecek.

26 Ağustos’ta Dolunay 3 derece Balık’ta gerçekleşecek. Fomalhaut sabit yıldızıyla kavuşum yapan bu Dolunay, Satürn ve Uranüs’le olumlu etkileşime sahip. Fomalhaut yıldızı spiritüel, telepatik güçler ve yeteneklerin yanı sıra şans da verir.

Çok yorucu bir Temmuz ve Ağustos’un ardından kişisel çatışmaların sanki ilahi bir yardımla çözüldüğünü göreceksin. Herhangi bir yeteneğinizi geliştirmek, devam ettiğiniz eğitimlerden azami şekilde yararlanmak için harika zaman. Ökült ilimlerle ilgilenmek, kazancınızı artırmak, hedeflerinize ulaşmak için planlamalar yapmak bu dolunayın ana temaları.

Dolunay ile beraber doğru seçimleri yapmak çok daha kolay olacak. 2 aydır yaşadığın tüm olumsuzlukların aslında neden olduğunu ve neyi değiştirmen gerektiğini göreceksin.

Kendini bir kişiye/konuya/kuruma adama isteği yükselecek ve yaratıcı projelerde büyük ilerlemelerin ilk adımları kendini hissettirecek. İçsel olarak olgun ve huzurlu hissettikçe Eylül ayındaki başarıların da artacak.

Tek dikkat edilmesi gereken, Fomalhaut bu önemli bilgileri/yetenekleri yanlış kullananların, kendi çıkarı için manipüle edenlerin canını acıtır.

Mars’ın hala geri harekette olduğunu ve Uranüs ile zararlı açı yaptığını hatırlatmak isterim: Şu anda yeteneklerimizle her şeyi yapabileceğimizi hissetsek de tüm girişimleri Eylül’de başlatmakta fayda var.

Balık, Başak, Oğlak ve Boğa burçları, yükselenleri bu burçlar olanlar ya da haritasında bu burçlarda kümelenme (stelyumu) bulunanlar bu etkileri en fazla yaşayacaklardır.

Doğum haritalarında Venüs veya Mars’ı geri harekette olanlara özel: Her ne kadar herkese Eylül’ü bekleyin desem de sen kesinlikle 27 Ağustos’a kadar olan bu dönemi iyi kullanmalı, tüm girişimlerini yapmalı, yeni eğitimlere kayıt olmalı ve şifa çalışmaları yapmalısın.

Burçlara özel mini yorumlar:

KOÇ: Eğer bekarsan bir arkadaşın aracılığıyla yeni biriyle tanışabilir ve hayatının aşkını bulabilirsin. Eğer evliysen bu dönemde duygularını dinle sezgilerin güçlenecek.

BOĞA: Birçok konuda çift kısmetin geliyor. Hangisinin doğru olduğuna karar vermek için biraz meditasyon iyi gelecek. Kim bilir belki iki şansı birden değerlendirirsin.

İKİZLER: Kariyerinde jet hızıyla ilerlemeye hazır mısın? Tüm yeteneklerini göstereceğin şanslar ayağına geliyor.

YENGEÇ: İşle ilgili çok hızlı geçen iki ayın ardından artık aşk ve eğlence konularında şans senden yana dönüyor.

ASLAN: Bir insanın kucağına para hop diye düşer mi? Bu dolunayı takip eden günlerden sonra senin kucağına düşecek!

BAŞAK: Sevgilin varsa onunla harika bir döneme giriyorsun. Yalnızsan iş alanında ve ortaklıklarda yeteneklerinle göz kamaştıracaksın. Kim bilir belki de yeni bir girişimin başlangıcı olur.

TERAZİ: Katıldığın iş görüşmeleri, eğitim ya da seminerlerde tüm önemli kişiler ve patronlar sana hayran kalacak.

AKREP: Aşka hazır mısın? Çünkü gerçek aşkını bulmaya hiç bu kadar yakın olmadığını söyleyeyim. Eğer evliysen bir anda hamile olduğunu da öğrenebilirsin.

YAY: Ailen ve evinle ilgili pekçok olumlu gelişme yaşanacak. Belki de evini satacak ya da yeni bir ev alacaksın. Bu alanlarda kazancın artıyorç

OĞLAK: Bu yıl tatil yapmak veya seyahat etmek için en güzel zaman. Tümüyle kafanı dinleyeceksin ve döndüğünde hedeflerine ulaşmak çok kolay olacak.

KOVA: Sanat veya yaratıcı projelerle ilgileniyorsan en doğru seçimleri yapacağın zamandayız. Başka bir sektörde çalışıyorsan çok iyi bir yatırım şansı ayağına gelecek.

BALIK: Hayatında neyi değiştirmen gerektiğini artık biliyorsun. Kişisel veya profesyonel bir girişim başlıyor. Yazma-çizme veya seyahatin yoğun olacağı bu girişimle artık yeni bir sen geliyor.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir