http://kb4images.com/Mars-Wallpaper/number-120998.html

Mücadele ve enerjinin gezegeni Mars, özgürlüğün ve büyük değişimlerin burcu Kova’da neler yapacak dersiniz?

Mars, 16 Mayıs’ta Kova’ya girdi ve 16 Kasım’a kadar altı ay boyunca orada kalacak. Sadece 13 Ağustos – 10 Eylül tarihlerinde Oğlak burcuna geri dönecek. 26 Haziran – 28 Ağustos arasında öyle bir dönem var ki hem Mars geri harekete giriyor hem de araya retro yapan bir Merkür ile birlikte ay ve güneş tutulmaları yaşatıyor. Onun etkilerini bu yazıya sığdırmama imkan yok, bu etkiler üzerine başka bir yazı hazırladığım için o dönemi atlayarak yorumlayacağım.

TÜM BURÇLARIN DİKKATİNE;

  1. Mars-Uranüs sert etkilerinden dolayı çok zor 3 tarih var: 14 – 23 Mayıs, 30 Temmuz – 8 Ağustos ve 19 – 27 Eylül! Olumsuz durumlar karşısında soğukkanlılığınızı koruyun.
  2. Lütfen yorumları sadece burcunuza göre değil, yükselen burcunuza ve hatta haritanızı biliyorsanız stelyumlarınıza (kümelenen gezegenlerinizin burcu) göre okuyun.
  3. Harita bir bütün ve pek çok elemana sahip. Zaten o yüzden Güneş Burcundan İbaret Değilsin adında bir kategorimiz var. En doğru yorum her zaman haritanıza özel yapılan yorumdur.
  4. Kişisel etkilerinizle beraber sektörünüzde ya da ülkede neler olacağını merak ediyorsanız Mars Kova’nın ilk yazısını mutlaka okuyun.

KOVA: Her şeyden önce: 1. maddedeki tarihlere çok çok dikkat edin ve yaralanmalara, kazalara karşı kendinizi koruyun! Eğer büyük bir problem yaşarsanız da en akla gelmeyen çözümü bulup uygulamaya koyun! Uranüs beklenmeyeni başınıza getirir. Mayıs sonu ve Haziran başı iyi görünüyor, olabildiğince verimli olmak için elinizden geleni yapın. Söz veriyorum, Ekim ortasına geldiğimizde tüm zorlukları bitecek. İşte o zaman başlamanız gereken tüm işlere başlayın, ilerleme hızınıza yetişilmeyecek. Kasım ortasına kadar en iyi döneminiz olacak.

BALIK: Bence Eylül’e kadar yaz uykusuna yatın, zaten oldukça zor etkileri olan bir yaz geliyor, herkesin heyheyleri tepesinde. Siz de kendinizi biraz düşük enerjili hissediyor olacaksınız. Kova’daki Mars sezgilerinizi ve rüyalarınızı derinleştirecek. Ben sizin yerinizde olsam ani gelen ilhamlar veya rüyalarımı not etmek için komidinin üstüne kalem kağıt koyardım. Yine bu dönem sağlık kontrollerinizi yaptırın, uzun zamandır ihmal ettiğiniz fizik tedaviye başlayın ya da eğer ihtiyaç duyuyorsanız psikoloğa başlamak için de çok uygun bir dönem. Sigara ya da başka bir bağımlılığınız varsa uygun rehber yöntemleri ya da kişileri elinizle koymuş gibi bulacaksınız. Eylül’den sonra ise işlere başlayabilirsiniz.

KOÇ: Arkadaşlarınız ve iş networkü odak noktanız olacaktır. Bol bol dışarı çıkaracak ve arkadaşlarınızın da bulunduğu etkinliklere katılacaksınız. Sivil toplum örgütleriyle yakın çalışacak ve yeni insanlarla tanışarak kişisel gelişiminizi derinleştireceksiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz idealleriniz için harekete geçeceksiniz. Özgürlük bayrağını açıyorsunuz. Bir uyarı: Sosyal medyada yazdıklarınıza dikkat! Kasım ortasına kadar ortam biraz gergin. Yukarıda verdiğimiz gergin günlerde de ayrıca özenli olun.

BOĞA: Kariyeriniz göz kamaştırıyor, hem de 6 ay boyunca! Ama bunun için mücadele şart… Yaz ayları ve yukarıda verdiğimiz sıkıntılı tarihlerde müdürlerinizle tartışabilir, aniden işi bırakmaya karar verebilirsiniz. Eğer bu krizli dönemleri sakin atlatabilirseniz işinizden (yeni veya devam ettiğiniz) büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için doğru eğitimler, farklı iletişim kanalları, değişik yazılımlar veya işinizde hangi beceriler gerekiyorsa onları edinerek kendinizi geliştirmelisiniz.

İKİZLER: Şimdi yolculuk zamanı! Zihninizi yeni, hep gittiğiniz yerlerden farklı şehirlere, kültürlere, renklere, kokulara, dokulara açın. Yeni bir bakış açısı, yeni bir hayat demek… Aynı zamanda uzun zamandır katılmayı düşündüğünüz bir eğitim varsa mutlaka başvurun. Yüksek lisansla ilgili gelişmelerinden yukarıda verdiğimiz sıkıntılı tarihler dışında olumlu olacağını düşünüyorum. Tüm bunları yaparken lütfen Merkür’ün geri hareket ettiği zamanları seçmeyin.

YENGEÇ: Mars, sekizinci evinizde: Krediler, miras davaları, boşanma anlaşmaları, nafakalar, yatırımlar ve bir iş ortağı ya da eşinizle paylaştığınız paralar 6 ay boyunca odak noktanız. Bence yaz boyunca ve belirttiğimiz gergin dönemlerde ökült ilimler, enerji çalışmaları gibi sıradışı konularda kitaplar okuyarak geçirmek en iyisi. Sonrasında ise diğer tüm 8. ev konularında atılımınızı yapabilirsiniz.

ASLAN: Hedeflerinize ulaşmak için elinizi taşın altına koyduğunuz nefes kesici bir döneme giriyor olabilirsiniz. Yenilikçi fikirlerle bomba gibi geliyorsunuz. Tabi işler her zaman kolay olmayacaktır. Burada en akıllıca strateji Aslan egosuyla liderlik yapmaktansa başkalarıyla işbirliği yapmak olacak. Birçok rakip ve kıskanç düşman çevrenizde kol geziyor ama hedefe ulaşmak için sağlam ve eksiksiz çalışın, gerisi gelir. Her ne kadar iş konusunda hırslı olsanız da sevgilinizi/eşinizi unutmayın yoksa ayrılık kaçınılmaz.

BAŞAK: Vizeler, hizmet sektörü, danışmanlık almak/vermek veya dış ticaret konusunda güzel gelişmeler var. Bir Başak olarak, medyada çalışabilir ve yayıncılıkta büyük bir ilerleme fırsatı yakalayabilirsiniz. VIPlerin de gözü üzerinizde. Yaz dönemi ve yukarıda verdiğimiz sıkıntılı tarihler dışında bu konularda çalışmalarınızı yoğunlaştırın. Eğer bir süredir spora başlamayı ya da diyete girmeyi düşünüyorsanız da doğru dönemdesiniz.

TERAZİ: Ben orada bir sosyal kelebek mi görüyorum? Hem de sosyalleşirken karnında kelebekler uçuşmaya da başlıyor! Yukarıda verdiğimiz tarihler ve yaz ayları dışındaki dönemler tüm bu güzel gelişmeleri getirecek. Eğer sevgilinizle ciddi sorunlar yaşıyorsanız da bazı zor kararları almanız gerekebilir. Birbirinizi seviyorsanız ama sorunlarınızı çözemiyorsanız, çift terapisini deneyebilirsiniz. Yalnızsanız sıradışı bir ilişkiye başlamaya, sevgiliniz varsa sanat çalışmalarında öne çıkmaya, çocuğunuz varsa onlarla hareketli ve eğlenceli zamanlar geçirmeye hazır olun.

AKREP: Ev almayı mı düşünüyorsunuz yoksa satmak mı istiyorsunuz? Ani bir taşınma da sözkonusu olabilir. Belki de evinizin tadilata ihtiyacı var. Belki de evle ilgili kararınız kariyerinize bağlı ve beklemedesiniz. Yaz ayları ve yukarıda belirttiğimiz tarihlerde çok fazla gelişme beklemeyin. Ama onun dışında 6 ay boyunca ev sizin asıl konunuz.

YAY: 6 ay boyunca günübirlik yolculuklar ve ülke içi geziler görünüyor. Telefon görüşmeleri bir yandan ve sözleşme pazarlıkları başka bir yandan çok yoğun bir döneme gireceksiniz. Yine de Eylül’e kadar ciddi bir taahhüt vermeyin ya da müşterinizin de karar vermesini beklemeyin zira karşı taraf ikide birde karar değiştirecek. Bence ne yapacaksanız Eylül’den itibaren harekete geçin.

OĞLAK: Çocuklarınıza para akıtacağınız bir 6 ay sizi bekliyor. Belki kızınız evleniyor ve cebinizden bol para çıkacak, belki de Eylül’de okula başlayacak ve yüklü bir özel okul parası sizi bekliyor. Konu her ne olursa olsun, temamız para para para… Yukarıda uyarı yazdığımız tarihler boyunca nakit akışı konusunda dikkatli olmanız gerekecek.

 

 

 

[email protected]

Oğuzhan Ceyhan Astroloji Ekolü

0 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir